کسب مقام اول کشوری دانشجوی آموزشکده سما بوشهر در مسابقه عکاسی «زیبایی های شهر من»

به گزارش روابط عمومی معاونت سما واحد بوشهر، پنجمین جشنواره سراسری عکاسی با موضوع «زیبایی های شهر من» با هدف تفکر، تحقیق،ابتکار، شناخت، پرورش و هدایت استعدادهای فرهنگی و هنری، تلاش در جهت تحقق فضاهای آموزشی ایده آل ذهنی دانش آموزان و ایجاد انگیزه در قالب رقابت سالم در سه سطح واحد، استان و کشوری توسط سازمان سما برگزار شد.
در این جشنواره که ۲۹ استان در آن شرکت داشتند، ۱۱۷ اثر برتر دانش آموزی و دانشجویی از سراسر کشور به معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان سما ارسال شد. نفرات برگزیده این جشنواره عکاسی پس از داوری معرفی شدند.
در بخش دانشجویی خانم فاطمه فیوضی دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر موفق به کسب مقام اول این جشنواره عکاسی گردید.
photo_۲۰۱۸-۰۲-۲۴_۰۵-۳۷-۵۷
Telgram