پایگاه هوایی ششم شکاری بوشهر نقش ارزنده ای درهشت سال دفاع مقدس داشت

فرمانده پایگاه هوایی ششم شکاری بوشهر با بیان اینکه پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر نقش مهم و ارزنده ای در هشت سال دفاع مقدس داشت گفت: با توجه به تدابیری که در نظر گرفته شده ، نیروی هوایی آمادگی بسیار خوبی برای پاسخ دادن به تهدیدات دشمن دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر ، امیر سرتیپ ۲ خلیان علی اکبر طالب زاده فرمانده پایگاه هوایی ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر در دیدار با مسئولان ، کارکنان و اساتید مرکز سما بوشهر از نقش حساس و راهبردی پایگاه هوایی بوشهر در هشت سال دفاع مقدس و انجام بسیاری از عملیات های جنگی مهم از طریق این پایگاه اشاره کرد و افزود: در جنگ تحمیلی اولین پاسخ را به رژیم بعثی ، از طریق این پایگاه انجام شد.
طالب زاده با اشاره به ارتقاء توانمندی نیروی هوایی برای مقابله با هرگونه تهدید و تجاوز دشمن تصریح کرد : اکنون پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر دارای توانمندی های بالایی است که می تواند پاسخ هرنوع دشمنی را در هر نقطه از کشور به خوبی بدهد و این توانمندی در توان رزم نیروی هوایی وجو دارد و با توجه به کادر پروازی مجرب و شجاع و نیروی فنی متخصص و دانشمند به لحاظ عملیاتی و توان دفاعی کاملا آماده از آرمان انقلاب و میهن عزیز اسلامیمان ایران هستیم.»