مسئول مرکز مشاوره سما بوشهر: عدم رضایت افراد از زندگی به دلیل عدم تعریف صحیح از شادی است

مسئول مرکز مشاوره سما بوشهر:

عدم رضایت افراد از زندگی به دلیل عدم تعریف صحیح از شادی است

کارگاه آموزشی «ارتقاء سلامت روان با محوریت نشاط و رضایت از خود » به همت امور فرهنگی در راستای دانش و مهارت افزایی دانشجویان در آموزشکده سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، مسئول مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی مرکز سما بوشهر در این کارگاه آموزشی به نقش شادی و نشاط و ارتقاء سلامت روان اشاره کرد و گفت :« شادی و نشاط یکی از احساسات ریشه ای مثبت و یکی از ضروری ترین خواسته های فطری و نیاز روانی انسان است.»

صفا صرمد گفت: شادی و نشاط نقش تعیین کننده ای در تأمین سلامت فرد در جامعه داشته و از آنجا که شادی همواره با خرسندی ، خوش بینی و امید و اعتماد همراه است ، می تواند نقش تسریع کننده ای در فرآیند جامعه داشته باشد .

مسئول مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی مرکز سما بوشهر با تأکید بر اینکه مجهز بودن جوانان به نشاط اجتماعی ، باعث ایمنی آنها در برابر مشکلات می شود ، افزود:« یکی از عوامل عدم رضایت افراد از زندگی به دلیل عدم تعریف صحیح از شادی است که به تبعیت از فرهنگ شادی را در خندیدن و خوش بودن و حال اکنون مهم است خلاصه نموده ، ودر صورت حال نه چندان خوب ، احساس افسردگی ، سرخوردگی و بی انگیزگی می کنند.

وی داشتن نشاط را موجب موفقیت در انجام کارها دانست و گفت : چنین افرادی به راحتی می توانند با شرایط متغییر زندگی انطباق یابند و نقش مفید در جامعه داشته باشند . بنابراین افزایش نشاط اجتماعی در جوانان باعث کاهش آسیب اجتماعی می شود.

سرمد خاطرنشان کرد:« اگر شادی و غم را مانند فراز و فرود زندگی ، بخش لاینفک وجوی خود بدانیم نه تنها از سختی ها واهمه ای نیست بلکه مقابله و تلاش که دستاورد آن حرکت به سوی خواسته هاست ، مجالی برای حال بد و در نتیجه عدم رضایت نمی گذارد.»