مربی تیم ملی دو ومیدانی بانوان معلولین در گفتگو با روابط عمومی سما بوشهر ؛ ورزش معلولین دارای پتانسیل بالایی است که نیاز به شناسایی و کشف استعدادهاست.

مربی تیم ملی دو ومیدانی بانوان معلولین  در گفتگو با روابط عمومی سما بوشهر ؛

ورزش معلولین دارای پتانسیل بالایی است که نیاز به شناسایی و کشف استعدادهاست.

مربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلولین با بیان اینکه ورزش به عنوان تأثیرگذارترین عامل اجتماعی برای ایجاد غرور ملی و افزایش سلامت و شادابی جامعه از سوی تمام کشورها پذیرفته شده است که در حوزه ورزش جانبازان و معلولین تأثیرات آن چندین برابر می باشد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، بهنوش رضایی نسب مربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلولین و مدرس آموزشکده سما بوشهر که در مسابقات جهانی معلولین در تونس به عنوان مربی حضور داشتند.

رضایی نسب در گفتگو با روابط عمومی با بیان اینکه به عنوان مربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلولین و همچنین مربی بانوان دوومیدانی استان بوشهر فعالیت دارد ، افزود ؛ مهمترین عنوانی که در عرصه مربیگری بدست آوردم در مسابقات جهانی تونس با ۵ ورزشکار پرتاپی دو مدال طلا و سه برنز کسب کردم.

وی از سن ۱۵ سالگی تا ۲۲ سالگی به عنوان ورزشکار تیم دوومیدانی استان بوشهر در لیگ کشور حضور داشتند که رتبه های سومی و چهارمی در چندین دوره از جمله مسابقات بین اللملی دهه فجر را کسب کردند.

مربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلولین خاطرنشان کرد ؛ در حاضر فقط در حیطه دوومیدانی فعالیت دارم.

رضایی نسب ، کمبود فضاهای آموزشی ، گران بودن وسایل و ابزار لازم در رشته دوومیدانی ، نداشتن ساعات تمرین و مکان تمرین اختصاصی برای بانوان ، مهمترین موانع پیشرفت ورزشکاران دانست و گفت: در حیطه ورزش معلولین استان جلسات متعددی با مقامات داشتیم و تمام توان بنده و همکاران این است که با برنامه ریزی منظم ، در رده سنی پایین استعدادیابی کنیم و با پرورش این استعدادها یک تیم منسجم در استان بوشهر داشته باشیم.

وی سپس تأکید کرد ؛ در چند سال اخیر ورزش بانوان پیشرفت چشمگیری داشتند چه ورزشکاران بانوان و چه مربیان علاقمند و زحمتکش که هرلحظه در تلاش برای ترقی در کار و رشته خود ، جانانه کوشش می کنند.

وی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و سما استان بوشهر به دلیل در اختیار گذاشتن امکانات پیشرفته ورزشی جهت پرورش دانشجویان این دانشگاه قدردانی کرد و از مسئولین خواست که توجه بیشتری به عزیزان معلولین داشته باشند و بستر لازم برای درخشش این عزیزان فراهم سازند.

بهنوش رضایی نسب موفقیت خود را مدیون زحمات بی دریغ مربیان و اساتید خود دانست و از خانواده و همسر خود که در هر دوره از زندگی همواره پشتوانه و همراه ایشان بودند تشکر و قدردانی کرد.