مدیر کل امور فرهنگی ، اجتماعی دانشگاه آزاد خبرداد: استفاده از نیروی های حوزوی در مدارس سما بوشهر

مدیر کل امور فرهنگی ، اجتماعی دانشگاه آزاد خبرداد:

استفاده از نیروی های حوزوی در مدارس سما بوشهر

دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی ، اجتماعی در نشست با معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحدبوشهر و مدیران مرکز سما  اظهار کرد: بنا به نظر دکتر ولایتی مقرر شد نیروهای حوزوی در مدارس سما بکار گرفته شوند.

به گزارش روابط عمومی ،دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی ، اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با معاونین دانشگاه اسلامی واحد بوشهر و مدیران مرکز سما ، اظهار کرد: هدف از حضور نیروهای حوزوی در مدارس توجه بیشتربه مسائل فرهنگی ، عقیدتی و همچنین بحث انقلاب و ولایت فقیه است.

مدیر کل فرهنگی ، اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی توجه به مسائل تربیتی ، دینی ، هویتی و ملی از جمله مباحث حایز اهمیت در این سیر تحول فرهنگی عنوان کرد، و گفت: در این مسیر علاوه بر ظرفیت مدیران کارآزموده و مربیان تربیتی از ظرفیت حوزه علمیه نیز استفاده خواهد شد.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت حوزه علمیه در مدارس سما تصریح کرد : این امر علاوه بر کمک به سیر علمی مدارس موجب ارتقاء در فرهنگ ، تربیت و مسائل دینی دانش آموزان مجموعه سما می شود.

نصیری با بیان اینکه ، هدف از حضور نیروهای حوزوی در مدارس توجه بیشتر به مسائل فرهنگی ، عقیدتی و همچنین بحث انقلاب و ولایت فقیه است ، تصریح کرد : امیدواریم با این چشم اندازی که دکتر ولایتی برای دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته است مدارس موفق و سربلند که موجب سربلندی مجموعه دانشگاه است رقم زده شود.

نصیری خاطرنشان کرد :« با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری ، جنگ امروز ، جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است که باید در این راستا همه با هم گام برداریم.

نصیری در ادامه گفت: ان شالله شاهد حضور نیروهای حوزوی در مدارس سما هستیم و بتوانیم در سال های بعد در تمامی مدارس از نیروهای حوزوی کمک گرفت ، که به همین منظور  در شهریور ماه سالجاری دوره ای با حضور معاونین سما ، مدیران مدارس ونیروهای حوزوی حائز شرایط در سازمان مرکزی برگزار شد. همچنین در این نشست مصوب شد سوسن احمدی و حاج آقا محمد کریم سراج زاده  به ترتیب در مجتمع آموزشی دخترانه و مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر به عنوان معاون تربیتی و فرهنگی بکار گرفته شوند.