شفاعی: ازدواج مسیری است که انسان را به مقصد سعادت می‌رساند

کارشناس سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ازدواج مسیری است که انسان را به مقصد سعادت و کمال یعنی خانواده صالح و درنتیجه جامعه سالم می‌رساند.

به گزارش روابط عمومی، سحر شفاعی که عصر امروز در کارگاه آموزشی تحکیم خانواده و ترویج ازدواج سالم در آموزشکده سما بوشهر سخن می گفت، با بیان ازدواج آگاهانه و پایدار برای جوانان گفت: با افزایش سطح آگاهی جوانان و خانواده‌ها و همچنین آموزش و فرهنگ‌سازی برای بهبود مسائل اجتماعی، باید جامعه را به سمت و سویی سوق داد که شرایط ازدواج برای جوانان آسان شود تا مشکلات فراوان به‌عنوان مانعی در مسیر ازدواج جوانان قرار نگیرد.

وی در خصوص فواید ازدواج و معیارهای ازدواج موفق و تقویت ارزش‌های مشترک در ازدواج شامل یگانگی، وفاداری، راهبری نظر، تعهد و بخشش مطالبی بیان کرد.

کارشناس سلامت و روان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در ارتباط با هشت عامل مؤثر برای ازدواج موفق شامل تعهد، حل تعارض، خلاقیت، همکاری، تغییر مدیریت، روابط اجتماعی، احترام گذاشتن به ارزش‌های دینی و تفاوتی افرادی که ازدواج موفق دارند یا افرادی که ازدواج ناموفق دارند توضیحاتی ارائه کرد.