رئیس مرکز سما بوشهر : واژه دانشجو به اندازه کرامت و تقدسش ، وسیع و پردامنه است.

رئیس مرکز سما بوشهر :

واژه دانشجو به اندازه کرامت و تقدسش ، وسیع و پردامنه است.

رئیس مرکز سما بوشهر گفت: آنچه روز دانشجو را در تقویم مناسبت های انقلاب اسلامی به فراموشی نسپرده است ، ریشه های عمیق این نامگذاری است.

به گزارش روابط عمومی ، مراسم بزرگداشت روز دانشجو به همت امور فرهنگی آموزشکده سما بوشهر در سالن اجتماعات این مرکز با حضور رئیس ، مدیران ، کارکنان ، اساتید و دانشجویان برگزار شد.

رئیس مرکز سما بوشهر گفت: امام علی (ع) در خصوص دانشجو در جایگاه عمل می فرماید:« علم بدون عمل وبال مزاحمت ، و عمل بدون علم نیز گمراهی و انحراف است.». در مکتب اسلام ، همان قدر که عمل کردن به علم اهمیت دارد ، عمل بدون علم نیز نکوهش شده است .

باقرکریمی اظهار کرد: واژه دانشجو به اندازه کرامت و تقدسش ، وسیع و پردامنه است. آن قدر پر افق که هرگاه به هرسوی کرانه اش انگشتی اشاره کنیم ، نسیمی تازه از معنا می یابیم.

باقر کریمی با بیان اینکه علم معرفت آور و بینش زا به عمل فرد ارزش می دهد ، افزود: دانشجو به عنوان قشر باسواد و فرهنگی جامعه ، افزون بر شخصیت اجتماعی خود ، الگوی رفتار و تفکر دیگران است . برخی افراد در این عرصه چنان چشم گیر بوده که حتی پس از پیمودن مدارج و موقیعت های عالی مختلف ، همچنان دوره دانشجویی آنان الگو بردار است.

کریمی با اشاره به جایگاه دانشگاه و دانشجو از دیدگاه امام خمینی (ره) افزود: دانشگاه از دیدگاه امام آنقدر اهمیت دارد که اگر نقش واقعی خود نداشته باشد ، همه چیز مملکت از دست خواهد رفت . امام خمینی (ره) در جمله ای این اهمیت را گوشزد کرده اند.:« اگر دانشگاه را ما سست بگیریم و از دست برود، همه چیزاز دست خواهد رفت. » بنابراین می توان نتیجه گرفت که دانشگاه هم منشأ دردها و فسادهای موجود و هم منشأ اصلاح کشور است و بسته به اینکه دانشگاهها ، استادان و دانشجویان چه جهت گیری های داشته باشند ، ثمرات آن مشخص خواهد شد.

رئیس مرکز سما بوشهر اظهار کرد : حادثه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ به عنوان یک روز «مقاومت تاریخی » در تاریخ دانشگاه تهران ثبت شد. چنان که از آن پس همه ساله ، دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه های ایران مراسمی به یاد شهیدان آن روز برپا کردند . پس از پیروزی انقلاب روز شانزده آذر به عنوان روز دانشجو در تقویم گنجانده شد . هنوز هم شانزده آذر به عنوان نقطه ای قابل اتکا برای بروز و ظهور جنبش دانشجویی در تقویم سالیانه دانشگاهها مورد توجه دانشجویان فعال قرار دارد.

به گزارش آنا ، قدردانی از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی از دیگر برنامه های روز دانشجو در مرکز سما بوشهر بود.