در جلسه شورای نظارت سما استان بوشهر تصویب شد: راه اندازی مدارس سما در دشتستان و دلوار در سال تحصیلی جدید

در جلسه شورای نظارت سما استان بوشهر تصویب شد:

راه اندازی مدارس سما در دشتستان و دلوار در سال تحصیلی جدید

راه اندازی مدارس سما در دشتستان و دلوار و مدرسه عالی مهارت در استان در اولین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر تصویب شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر در سال جدید با حضور اسماعیل عبداللهی دبیر هیأت امنا و رئیس شورا ، باقر کریمی رئیس مرکز سما و ناصر کرمی مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر و دفتر رئیس شورا برگزار شد.

باقر کریمی رئیس مرکز سما بوشهر ، بررسی مصوبات جلسه پیشین شورا ، راه اندازی مدارس سما در دشتستان و دلوار ، بررسی راه اندازی مدرسه عالی مهارت در استان و بررسی وضعیت شهریه مدارس سما دستور کار این جلسه عنوان کرد.

ناصر کرمی مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه ، دانشگاه آزاد اسلامی با پتانسیل خوبی که در اختیار دارد می تواند به توسعه مدارس سما در سایر شهرهای استان کمک کند افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خود ، رسالت تعلیم و تربیت بر عهده دارد.

اسماعیل عبداللهی رئیس شورا نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: «در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم ، ان شالله بتوانیم از این فرصت بی نظیر بهره مند شویم و حداقل یک فراز از قرآن و احادیث ائمه معصومین را ذخیره آخرت خود قرار دهیم.»

عبداللهی با ابراز همدردی با تمام مردم کشورمان در استان های سیل زده ، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه سما ، در زمینه راه اندازی مدارس جدید در سال گذشته ، طبق آمار اعلام شده در جلسه هفته گذشته سازمان در اصفهان ، موفق به کسب رتبه سوم کشوری شد.

در پایان مصوب شد ، متوسطه اول و دوم و هنرستان پسرانه در برازجان و دلوار و همچنین مدرسه عالی مهارت در استان در سال تحصیلی جدید راه اندازی شود.