خواجه پور مطرح کرد: هدف از برگزاری کارگاه تربیتی امید با محوریت خودآگاهی کسب مهارتهای زندگی و توانایی حل مسائل است.

خواجه پور مطرح کرد:

به گزارش روابط عمومی، به همت امور فرهنگی آموزشکده سما بوشهر کارگاه تربیتی امید با محوریت خودآگاهی به صورت بارش فکری که مدرس آن قدیر خواجه پور برعهده داشت برای دانشجویان برگزار شد.

قدیر خواجه پور اظهار کرد: در این روش که براساس فعال سازی ذهن دانشجویان برای تأمل در کلمات و اظهار نظر به صورت گروهی پیش بینی شده است با چند سوال مواجه می شوند که باید تفکر و پاسخ به این سوالات بپردازند.

سپس در این کارگاه سه سوال مطرح گردید ، که واژه خود آگاهی را تعریف کنید ، خودآگاهی به چه کار می آید ، و چگونه می توان به خودآگاهی دست یافت.

به گزارش روابط عمومی در جمعبندی این کارگاه افراد ضمن اینکه مهارتهای لازم جهت تشکر کردن ، مشورت کردن و اظهار نظر می آموزند با مفهوم خودآگاهی بوسیله تعاریفی که خود دانشجویان داشتند ، به طور وسیع و چندجانبه آشنا شدند.