حضور مسئولان ، کارکنان ، اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان سما بوشهر در مراسم چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، مسئولان ، کارکنان ، اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان سما بوشهر با شعارهای الله اکبر ، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر ، امروز در سالروز چهل و یک سالگی انقلاب اسلامی ، مسئولان ، کارکنان ، اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان سما بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافته اند تا حضوری دیگر برای حفظ آرمان هایشان به نمایش بگذراند.
راهپیمایان امروز یاد شهید سلیمانی و همه شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند و با آرمان های آنان تجدید پیمان کردند.
باقر کریمی دبیر شورای سیاستگذاری سما استان بوشهر در حاشیه مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گفت: امسال نیز مانند سال های گذشته ، کارکنان سمای بوشهر در این راهپیمایی شرکت کردند و با حضور خود از انسجام ملی و اسلامی کشور دفاع خواهند کرد.
یادآور می شود : ایستگاه های صلواتی فرهنگی سما بوشهر در مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن برپاشد و محصولات فرهنگی این مرکز در این ایستگاه ها در اختیار مردم انقلابی و ولایت مدار بوشهر قرار گرفت.