تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید گمنام در آموزشکده سما بوشهر همزمان با شهادت ششمین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق(ع) | پرتال فرهنگی آموزشکده سما بوشهر

مراسم تشییع وخاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در روز دوشنبه مورخ ۱۹/۵/۹۴ همزمان با شهادت ششمین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با حضور پر شور دانشجویان، کارکنان، معاونت سما جناب آقای بام نشین،مسئول حراست آموزشکده جناب آقای اشتری،حجت الاسلام و المسلمین داستار معاون محترم نماینده و لی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان بوشهر ، دانشجویان بسیجی و همچنین خانواده معظم شهدا طی مراسم باشکوهی در آموزشکده سمابوشهر برگزار شد.
لازم بذکر است پیکر شهید گمنام به نمازخانه آموزشکده انتقال دادند و مراسم مداحی و نوحه خوانی توسط دانشجوی سمایی برگزار گردید.در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین داستار معاون محترم نماینده ولی فقیه در دانشگاههای آزاد اسلامی استان بوشهر شهادت امام جعفر صادق (ع) را تسلیت عرض نمودندو در خصوص اهمیت حضور شهید در دانشگاه صحبت نمودند و یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند. همچنین از معاونت سما بوشهر جناب آقای بام نشین و مسئولین فرهنگی آموزشکده سمابوشهر و دانشجویان بسیجی جهت پیگیریهای مسرانه در خصوص تشییع پیکر مطهر شهید گمنام درآموزشکده کمال تشکر و قدردانی نمودند.

یک نظر

1. باتشکر از مدیر سابت و وبلاگ و مخصوصا آقای بام نشین معاونت دانشگاه آزاد سما و حراست محترم آقای اشتری

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *