بازدید آقای داودپور معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما از واحد بوشهر | پرتال فرهنگی آموزشکده سما بوشهر

بازدید آقای داودپور معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما از واحد بوشهر

به منظور انجام هماهنگی و برنامه ریزی لازم در خصوص برگزاری اردوی دانش آموزان مدارس دوره اول متوسطه بوشهر و شیراز جناب آقای داود پور معاون محترم فرهنگی و دانشجویی و جناب آقای بیگلری در تاریخ ۱۱/۱۰/۹۳ وارد بوشهر گردید. همزمان جناب آقای دکتر قائدی معاون سما واحد شیراز و همراهان نیز وارد بوشهر گردیدند . در این سفر جناب آقای داود پور صبح مورخه ۱۲/۱۰/۹۳ ابتدا در نشست کارکنان آموزشکده و مدیران مدارس سما بوشهر که با حضور معاونین ارجمند اداری و مالی ، پژوهشی و دانشجویی و همینطور مسئول دفتر فرهنگ واحد بوشهر برگزار گردید به استماع گزارش عملکرد معاونت سما ی بوشهر که از رشد ۲۸/۳۲ درصدی دانشجو نسبت به سال شروع فعالیت در سمای واحد و رشد ۴۱/۴۱ درصدی دانش آموزان نسبت به سال گذشته و کسب رتبه اول کشوری فعالیت پژوهش و همینطور کسب رتبه اول در فعالیت های فرهنگی آموزشکده های کشور پرداختند و سپس سخنان مبسوطی را در پاسخ به سوالات حاضرین در جلسه و بیان دیدگاه آقای داودپور معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما اختصاص دادند و سپس از افراد فعال در امور پژوهش و فرهنگی و شوراهای پژوهشی و فرهنگی آموزشکده قدردانی گردید. سپس ایشان با حضور در اردوگاه دانش آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره) و نشست با معاونین سمای بوشهر و شیراز در آن موقیعت ، ضمن هماهنگی با مسئولین اردوگاه به برنامه ریزی و زمان بندی اردو پرداختند.

یک نظر

1. خیلی خوب بود